Author Image

bycoba

Besøg min side FØLG

Nem og hurtig salat – perfekt til madpakken

Hej søde læsere 🙂 Håber at jeres weekend har været lige så god som vores. Den har været uden planer, hvilket var tiltrængt, efter en hård uge. Nu er manden sendt afsted i huset (som ikke renoverer sig selv), og Filuca og jeg sidder og nyder en kop mælk og en kaffe. Overvejer en tur i svømmehallen efter middagsluren. Det ville uden tvivl give mor point fra vandhunden.

Til et helt andet emne, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg er virkelig dårlig til at lave madpakker, og ender næsten dagligt i kantine-fælden. Det har jeg tænkt mig at lave om på. Herhjemme er jeg rigtig god til at udnytte køleskabsindholdet, og bikse en nem og lækker salat a la “tøm køleskabet”. Men lige så snart jeg skal lave madpakker, er det som om mit hoved nægter at samarbejde. Nu skal det være slut! Se bare den lækre salat på billedet – den har taget mig 5 minutter at lave. Så i morgen bliver det noget lignende. Salaten indeholder babyspinat, avokado, granatæblekerner, tofu og nødder. Så er den toppet med balsamico dressing. Så nemt. Så lækkert.

 

Del:
Author Image

bycoba

Jeg hedder Jacoba, 28 år og bosat i Blokhus. Her bor jeg sammen med min kæreste og vores datter, Filuca fra april 2016.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (2)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  • mariajhwinberg siger:

    Lækkert 😊 Den skal helt sikkert prøves 👌 🥗

  • bycoba bycoba siger:

    Det kan jeg anbefale 🙂 den er også super god med evt. kylling, bønner eller tunmousse 😉