Author Image

bycoba

Besøg min side FØLG

Velkommen til min nye blog

 

Hej og velkommen til min blog.

Det er ved at være noget tid siden, at jeg var aktiv i blogsfæren. Men nu er jeg altså tilbage – enda på en ny platform 😉 Jeg glæder mig til at komme rigtig igang, lære mine læsere at kende og dele mine tanker med jer. Der er stadig nogle praktiske ting, jeg skal have styr på, samtidig som jeg er tilbage på skolebænken fra dags dato. Så her er ferien allerede skiftet ud med eksamensprojekt.

Men nu skal jeg lave aftensmad til familien. Filuca er god til at hjælpe til, så på den måde bliver det samtidig til kvalitetstid med hende. Rigtig god aften til jer.

 

Del:
Author Image

bycoba

Jeg hedder Jacoba, 28 år og bosat i Blokhus. Her bor jeg sammen med min kæreste og vores datter, Filuca fra april 2016.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (6)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *