Author Image

emilieagnethe

Besøg min side FØLG

Ærlig sagt

Jeg vil gerne leve livet fuldt ud og være ærlig i passende situationer. Og ærligt så får i et bund ærligt og hurtigt med intet filter indlæg nu.
Men først et billede af Malthe 😀

Jeg har i mange uger nu ikke lagt noget op, men tankerne flyver rundt i det kunne jeg også skrive og ja det ville også være godt at skrive om. Men det er ligesom om det er skriveblokade, eller at jeg bare stresser over at ville det hele så gerne, dele ud af det jeg nu engang har at byde på. Men samtidig med at jeg har tænkt over bloggen meget, er Malthe i en sindssyg udvikling og der er ærligt ikke tid til at sætte sig ned og slappe af. Han er meget mor glad (nok mest fordi jeg har madkasserne klar og varm når han har lyst), far er lige så god hvis det ikke var fordi jeg kan give noget far ikke kan med brysterne. Men helt ærligt fra hjertet så nyder jeg amningen og er glad for jeg tog kampen op, han var på flaske de første 5 uger af sit liv, men vi vendte det en flaske af gangen, og efter det nægtede han flasken. Men amning gør jeg kun for min søns skyld fordi mange siger det er det bedste for barnet og jeg vil kun give ham det allerbedste. Men heldigvis er mme også tæt på at være lige så godt. Men amning synes jeg til tider kan være ensomt og utrolig hårdt og det har jeg mærket de sidste uger, hvor der har været run på konstant.

Vi har lavet noget det meste af sommeren og hvor blev sommeren af? Øv vejr.
Men vi har haft travlt med at forberede til brylluppet til d.18.08.17 (Vi har været gift i over en uge, wuhuu :D) og så har vi også brugt tiden på at finde ud af hvor Malthe skulle starte i institution. Og alt det grej man skal ud og købe, det er helt vildt, vi tænker vi køber lidt efter behov. Tænker jeg laver et indlæg snarest omkring hvad vi køber og ikke køber og hvorfor.

Bølgerne har gået højt et par gange herhjemme fordi vi begge stressede alt for meget, uden egentlig at have grund til det. Men jeg vil bare gerne det var perfekt til brylluppet. Men vi har vel snart lært af vores fejl og ikke stresse så meget og lave så meget mad.

Men det har faktisk være nogle hårde uger som forældre, når Malthe ikke vil sove så man ikke når noget uden at have et barn på armen. Er sikker på at andre kan nikke genkende til det. Men i hvert fald kan det være udfordrende til tider. Inden man blev forældre vidste vi jo ikke hvilket barn vi ville få, vi kan forberede os på meget men ikke alt. Og det har været hårdt, men samtidig så givende. Han er så mild til tider og vi får de største krammer og kys, han vinker til os, smiler ligeså snart han vågner de fleste gange. Så selvom det har været nogle helt vilde hårde uger, så er der sket så meget med Malthe og vi nyder at se alt det nye han kan fra dag til dag.

Nu begynder Malthe snart i vuggestue og Jonas på universitetet igen på sin kandidat. Nu er hverdagen tæt på, og vi glæder os, vi tror det bliver godt for os alle.

Til slut vil jeg sige en masse positiv dag, det ikke skal lyde som brok, bare et hurtigt og ærligt indlæg fra mig af.
Men i de hårde uger har vi nået meget og det er vi glade for. Vi har været i Djurs sommerland og det kan anbefales, Malthe var 9 måneder der og han elskede det, vi prøvede rigtig mange ting med ham. Vi troede faktisk ikke det ville være noget for ham i den alder, men de har lavet nogle nye forlyster, et nyt bondegårdsland. Helt klart værd at tage dertil. Vi har handlet nye ting til lejligheden, så vi nu kan føle at det er vores hjem. Dog mangler der lidt personlighed i form af lidt billeder og plakater og nye ting der skal hænges op vi fik i bryllupsgave.

Skrev dette indlæg i håb om at bryde at alt skal være perfekt, både for min egen skyld men også så andre ikke tror at alt er godt hele tiden. Livet er ikke en dans på roser, det er ikke kun de billeder der ligger på instagram, og den verden falder man hurtigt ind i og tænker ej de har det bare så perfekt. Jeg er i hvert fald alt for god til at glemme at andre også har dårlige dage, når jeg scoller igennem de sociale medier.

Det var alt for mig. Tak fordi du læser med selvom der er stille perioder herinde, så er jeg i gang med andre spændende indlæg. (synes jeg selv 😀 )
Det blev langt og lidt forvirrende, men det var en udfordring til mig selv, skriv noget og så udgiv det, ikke ret i det osv. Håber du forstod hvor jeg ville hen med mine tanker. 😀

HAV EN FANTASTISK WEEKEND! 🙂

 

Malthe på vores aften gåtur igår 🙂

Del:
Author Image

emilieagnethe

Mit navn er Emilie. Jeg er 23 år og bor i Aalborg sammen med min mand Jonas og vores søn Malthe. Jeg studere på ucn til pædagog.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (2)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  • Selland siger:

    Tak for at dele lidt fra begge ‘verdener’ 🙂 Og tillykke med den nye titel som nygifte! 💍 Rigtig meget held og lykke med opstart på hverdag igen her efter sommerferien til jer begge ☺️

  • emilieagnethe emilieagnethe siger:

    Tusind tak for det 🙂 Tak fordi du læser med 🙂