Author Image

Proudmamma

Besøg min side FØLG

En mindre pause blev det til..

Hej igen!

Jeg er nu vendt tilbage med ny energi efter et langt stykke tid som er gået med at flytte, forberede M’s ankomst, komme på plads i det nye hus osv osv.

Jeg ved der har været stille, men det bliver der fluks lavet om på. Jeg har endelig fundet overskuddet og energien til at skrive igen, og jeg glæder mig til at komme ordenligt igang. Der er så mange ting, tanker og følelser jeg gerne vil dele, men også få feedback på. Og det håber jeg at i vil give, så jeg ved at jeg ikke er den eneste der går rundt med disse tanker, og alt det der nu høre med.

Som i ved så venter vi os en lillebror til Isabel, og jeg havde sådan set termin d. 15 August, men han har ikke vist sig endnu. Han har det vidst for godt inde i mors mave. Men nu er jeg snart gået tiden ud, og det man må gå over, så jeg bliver snart sat i gang hvis ikke han melder sin ankomst af sig selv inden for nogle dage.

Og med det… Nu er jeg snart mor til 2 ?! Og ja, it freaks me out a little bit, men jeg glæder mig også ubeskriveligt meget til at se ham, og se Isabel være storesøster, selvom hun ikke helt forstår det endnu. Der hører selvfølgelig en masse tanker med nu når de er så tætte på hinanden (Der er lige knap 2 år mellem dem). Og som sagt så forstår Isabel det ikke rigtig endnu, så jeg ved hun får en reaktion på at hun ikke får alt opmærksomheden længere. Jeg vil dog gøre mit for at hun skal føle sig ligeså værdsat og elsket, selvom han er kommet til. Jeg ved stadig ikke hvordan jeg skal håndtere det, for det sidste jeg ønsker er at tilsidesætte Isabel, men i nogle situationer, som når jeg skal amme M, så er jeg nød til at fokusere på det, så amningen også bliver tryg for både M og jeg. Dog må Isabel sidde hos os alt det hun har lyst til, og dermed håber jeg også at hun ikke kommer til at føle sig tilsidesat. Jeg synes dog stadig det er svært, for hvordan kommer hun til at reagere på at ham her lillebror kommer ind i billedet og begynder at få mors og fars opmærksomhed? Isabel er jo vant til at det er hende, hende og hende. Men det kommer jo til at ændre sig, og ja hun kommer da til at vænne sig til det, men det gør stadig lidt ondt indeni at vide at hun måske bliver ked af det og jaloux. Det er endnu en ting som jeg skal lærer som mor, og ud fra det skal jeg lærer at håndtere situationer som disse, især når de er så tætte som de er.

Det hele nærmer sig, og jeg har faktisk glemt og nyde tiden 100% med Isabel som enebarn, for jeg har egentlig bare fokuseret på at jeg gerne ville have ham ud, så jeg kan få min krop tilbage og jeg ikke skal have alle de her smerter, og alt der har været træls. Jeg har lidt glemt at nyde “Stilheden”, og det er gået op for mig de sidste dage. Nu er det faktisk slet ikke så slemt at gå og vente på, for vi har Isabel, og tiden skal bare gå på hende og nyde hende inden lillebror kommer. Hun skal selvfølgelig stadig nydes selvom han kommer til, men der kommer klart til at være nogle ændringer, og der vil ske en masse nyt. Vi er en familie som hjælper hinanden, og det samme vil vi gøre når 3 bliver til 4. Vi glæder os, og jeg er så spændt på hele forløbet, inden, imens og efter fødslen!

At blive mor til 2, sætter tanker og følelser igang. Men jeg ved også at så snart han er ude, så kommer der en rytme, og vi vil nyde det mere end noget andet.

 

Håber i vil læse med, og evt. til jer der er mor/forældre til 2, vil svare på hvordan det var da nummer 2 kom i forhold til nummer 1? Hvordan var reaktionen, og hvordan håndterede i det? Det ville være skønt med feedback! Tak :-)!

Idag skal M og jeg ud og spise, for vi havde 3 års dag igår, og det kommer tilgode i dag ;)!  Isabel skal op til mormor en tur, og derefter hjem og hygge med os igen!

Tak fordi i læste med, og fantastisk dag til jer!

Del:
Author Image

Proudmamma

Jeg hedder Sarah, er 24 år og er snart mor til 2. Jeg glæder mig til at dele hverdagen med jer :-)

Besøg min side FØLG

Kommentarer (0)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *