Author Image

JannisLykke

Besøg min side FØLG

Delebørn

Hej 🙂

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke , vil lave et indlæg om, hvordan min datter tager at være delebarn.

Min datter Lykke er jo næsten vokset op som delebarn, hun var ikke mange mdr, da vi gik hver til sit.

Det første år, havde hendes far og jeg ikke en fast aftale. Det var lidt hvad der passede ind. Jeg havde hende meget i starten. Både fordi hun havde brug for hendes mor, og at vi ikke ville gøre hende forvirret med at blive kastet rundt. Men jeg tror hellere ikke rigtig hendes far havde overskuddet til at have hende.

Nu efter hun er blevet større og kan rigtig meget selv, der har vi en fast aftale. Han har hende hver anden lørdag til mandag, hvor han aflevere i vuggestuen, og hver onsdag. Det fungere rigtig fint.

Men der er ingen tvivl om hun er super forvirret , når hun kommer hjem til mig, hun er meget pylret og har svært ved at sove. Kæmper en kamp med hende om aften, når hun skal sove. Men så går der lige en dag ca, også er det hele fint igen. Men man forstår jo også godt , at de bliver forvirredede, der er super meget at forholde sig til. Hos hendes far er der to ekstra børn i huset og der er sikkert andre regler end der er hjemme hos mig. Hjemme hos mig er hun alene med mig. Det skal hun også forholde sig til.

Der rigtig mange ting , de skal lære. Det en process, som kan tage tid. Men børn affinder sig med rigtig meget og er gode til at affinde sig med, hvor de er. Men det gør os at de kan have op og ned ture ligesom os andre, måske bare mere end os selv.

Nogle gange har de måske brug for en off dag, hvor de bare er hjemme  fra institutionen. Jeg tror det vigtigt at lytte på deres signaler og sætte sig ind i deres sted. Hvad har de behov for!!. Hvis du er lyttende og husker at sætte grænser for dit barn , så du langt.

Det så vigtigt at dit barn ikke styrer dig. Det er de voksne der bestemmer. Så jeg tror udgangspunktet, for et sundt og velfungerende barn er ret godt på vej, hvis du har det udgangspunkt. Min datter har der godt og trives, selvom hun er delebarn:)

Så enlige forældre, det skal nok gå 🙂

 

Vi snakkes:)

Del:
Author Image

JannisLykke

Velkommen til min blog her hos Babyspire:)
Følg også min Instagram Jannislykke og Facebook Janni Hinnerskov Gram.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (0)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *