Author Image

i-mine-sko

Besøg min side FØLG

Mig tid, med Hulk

Ungerne er netop puttet, efter en rolig eftermiddag, lige i vores ånd, med god tid og ikke mindst, overskud til fordybelse, også fra min side. Ferien har gjort mig godt, jeg kan faktisk, helt ærligt, uden krydsede fingre på ryggen, sige at det er lykkedes mig at komme ned i gear, få stresset af, så jeg igen er den version af mig, jeg ynder at være. Det betyder naturligvis ikke at vores hverdag er blevet mindre travl, men blot at jeg igen er blevet bedre til at “puste ud” og prioritere de ting der bringer mig overskud og glæde, fremfor at løbe rundt som en hovede løs høne og stræbe efter en fantasi, jeg i virkeligheden ikke er sikker på jeg ønsker at leve.

Jeg har forsøgt nogle nye tiltag, denne sommer, for at skabe mere kvalitetstid, i dagligdagen, herunder bla. Abonnent hos årstiderne , et emne der vil få sit eget indlæg, på et senere tidspunkt, når vi har bedre kendskab med det. Hele pointen med disse tiltag, er at komme et skridt tættere på det der for os, er den ideelle hverdags rutine, der tilgodeser vores ønsker og behov.

Nærvær er et af mine største ønsker, for vores familie, at være til stede, at besidde evnen til at leve i nuet, hverken bekymre mig om igår eller i morgen, eller om hvad andre tænker, selvfølgelig i det omgang det er muligt. At koncentrere mig om det der er centralt for mig.

Imens jeg reflektere, benytter jeg en sjælden mulighed, til at få lakeret mine negle, der på trods af at de fik en opfriskning søndag aften, allerede krakelere heftigt, gode neglelak mærker søges, jeg er fanget i en jungle af “bib…”, lagt den yndigste ansigts maske, imens jeg stirre forundret i spejlet, tænker over hvad jeg fordrev tiden med, inden jeg fik børn og min verden blev fyldt, med uendelig kærlighed og bekymring, og undre mig over hvor hulk kom fra, imens jeg ærger mig over at drengene sover og ikke får glæden af at møde ham.

– hvad prioritere i når i har lidt tid for jer selv?
Jeg sætter punktum, efter en veloverstået dag, efter ferien, hvor vi forsøger at rette ind, ligge feriens dårlige vaner på hylden, og finde tilbage til rutinerne.

Del:
Author Image

i-mine-sko

Vil du vide mere om hende der skriver denne blog? Så læs endelig videre. På denne blog vil jeg dele mine tanker om alt hvad der rør sig i mit liv. Som mor til to fantastiske drenge på 4 og 6 år, ung kvinde på 30 år, kæreste igennem 7,5 år, kost og motions interesseret, med et ønske om at være fit, udfylder jeg mange roller. Som de fleste andre vil jeg "det hele" og kæmper med at finde den hårfine balance, så alt går op i en højere enhed.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (1)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  • Selland siger:

    Gode tanker du gør dig 🙂 Tror det ville gavne rigtig mange mennesker, hvis man blev bedre til at leve i nuet og netop ikke lade sig tynge for meget af fortiden eller gøre sig alt for mange bekymringer om fremtiden. Det er også noget jeg personligt forsøger at efterstræbe (men ofte skal minde mig selv om!). Især at nyde fritid uden planer, læse en god bog og lade tankerne få ro. Mht. neglelaksmærker kan jeg anbefale Sally Hansen eller Essie; dem synes jeg holder rigtig fint 🙂

  • i-mine-sko i-mine-sko siger:

    Det er også noget jeg øver mig på, men som bare føles så rigtigt, når man lykkedes med 😊 Mange tak, dem vil jeg prøve, det er utroligt irriterende når de ikke holder, som mor er det bare ikke givet at man har tid til at lakere negle, flere gange om ugen, men man vil jo stadig gerne se godt ud.