Author Image

JannisLykke

Besøg min side FØLG

Når ens baby kommer til skade.

Hej 🙂

I kender sikkert alle den følelse af at være bekymret og frustreret.

Det sker ofte når man har et barn. Men i dag, kunne jeg græde af bekymring.

Min lille pige Lykke , hjalp min far med at ordne deres have, de er ved at ligge fliser, og det synes Lykke, var super hyggeligt. Hun elsker at være udenfor.

Men hun ville tage en flise og give min far den. Desværre for hun den over hendes små storetå, og hun kramper og skriger. Der var ingen tvivl om det gjorde ondt. Jeg tager hende strømpebukser af, og min mor og jeg ser det vælter ud med blod, fra hendes tå. og det stopper bare ikke. Jeg kører hjem med hende, får at få ro på hende. Men hun kan slet ikke stå på benene.

hvor gjorde det bare ondt i mit moderhjerte at se hende i smerte. Men efter langtid falder hun til ro. Vi putter til film og hygger og hun får sovet lur. Da hun vågner kan hun stadig ikke gå på foden , og er stadig meget ked.

 

Jeg var virkelig tæt på at tage på skadestuen. Men som mange sagde, så ville lægen jo nok bare sige, hold hendes fod i ro. Nu sover hun og jeg håber alt er fint i morgen. Men neglen falder helt sikkert af.

desværre er det sket en gang før , bare med den anden store tå, der fik hun en kæmpe lysestage over tåen, og neglen faldt af, så det gentager vi nok igen:( Øv øv..

 

Hvad man dog ikke skal bære som mor. Men den kærlighed, man har til sit barn er unikt.

 

Elsk livet <3

Del:
Author Image

JannisLykke

Velkommen til min blog her hos Babyspire:)
Følg også min Instagram Jannislykke og Facebook Janni Hinnerskov Gram.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (2)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *