Author Image

Ungmor

Besøg min side FØLG

Spidermann værelse gjorde underværker !!!

Hey peps, long time no seen….

Sorry, det her indlæg skulle have været ude for flere dage siden, men måske nogle af jer så på min IG at jeg var i gang med at skrive det, men desværre skete der lige noget ret tragisk i min familie. Det tog alt min fokus, energi og lyst til overhovedet at dele noget som helst, da jeg syntes verden er fuldstændig uretfærdig til tider!! KENDER I DET?! Hurtigt og kort vil jeg bare skrive at, vi desværre mistede endnu et familie medlem til kræften i en alt for ung alder!! Så vil jeg nemlig gerne frabede mig spørgsmål i den retning, men jeg skylder jer der stadig følger med, en forklaring på hvorfor det indlæg aldrig kom ud, men det kommer altså!!

Og hvad er det så nu det skal handle om – SPIDERMAN VÆRELSE! Egentlig ville jeg bare vildt gerne vise jer hvad jeg har lavet til Villads. Jeg har altså nogle ret fede ting at fortælle, for det nye værelse har nemlig gjort underværker herhjemme. Believe me!! I Am so proud!! Man skulle jo næsten tro at jeg har været i udlandet med alt det engelsk jeg får skrevet. Det har jeg så altså DESVÆRRE IKKE! Jeg er røv misundelig på alle jer der tager på sommerferie, men tilbage til sporet…… Da Villads var på ferie ved N og S lavede jeg nemlig en kæmpe overraskelse til ham. Det var egentlig slet ikke planen. Min plan havde hele tiden været at jeg ville få ryddet op og ikke mindst ryddet ud på han værelse imens han var væk. Det havde simpelthen taget overhånd med alt det legetøj som flød overalt. Legetøj som han var blevet alt for stor til at lege med, selvom han nogle gange brugte det valgte jeg faktisk at smide det ud/sælge fordi jeg ikke syntes det udviklede ham mere. Måske nogle vil syntes det er ondt, men jeg har lært af min egen mor at det er vigtigt at lære børn at lege. Man kan nemlig hjælpe børn rigtig godt på vej til at lege, i mit tilfælde hvor spiderman er det helt store hit, så hjælper jeg gerne Villads med at vise hvordan han fx kan redde dyrene eller hans lego-mænd under bilerne.  Ærligt så hjælper det!! Min søn er så god til at lege og det gør mig så stolt, især når andre forældre siger til mig: ” din søn er godt nok god til at lege”. Nu har jeg også lavet et værelse som virkelig indbyder til leg!

Da jeg kom i gang med at rydde op kunne jeg godt se at jeg manglede opbevaringsplads. Jeg syntes hans seng var for piget / baby aigtig. Selvom det er mindre end 2 år siden at det var liv eller død at min søn skulle have den lille per seng til flere tusinde kroner. Så nu er den altså byttet ud med en blå Ikea seng og det er SÅ meget feder til hans nye værelse. Som ting ofte har det med at gøre for mig, så tog det overhånd. Heldigvis på den gode måde og inden jeg havde set mig om var der gået 3 dage.  Flere tusinde fattigere, men aldrig jeg brugt så mange penge, så meget energi, så mange timer på noget som jeg har glædet mig så meget til at vise. Det fedeste var at han INTET viste, jeg stod nu klar med et HELT NYT værelse, en ny seng med spiderman sengtøj, nye møbler ( Ikea stuva serien ) spiderman plakater, Lynet mcqueen bilen kalder Villads altså for spiderman bilen, spørg mig ikke hvorfor, spiderman loft lampe og bord lampe og nårre ja så hang der også lige et tv klar til ham. Nogle siger at det hører hjemme på et børneværelse andre gør ikke. Her splitter man helt sikkert vandene, men jeg er altså FAN! – Alt med måde!! For os fungere det super godt. Villads forstår at hvis man vil se tegnefilm må det forgå på hans eget værelse. Ærligt så gider jeg ikke høre på ” det larm” en hel dag inde i min stue. Jeg vil også selv gerne have mulighed for at se noget i mit tv, dermed IKKE sagt at vi ikke kan se en film som, for det gør vi gerne, men nu er det blevet til at Villads invitere til biograf på hans værelse og det er SÅ hyggeligt ! Der ud over fungere det vel og mærket for os mega godt om morgen, det giver mig lidt tid til at gøre mig selv klar, Villads for lov at vågne stille og roligt, og ja det er faktisk bare helt perfekt!!

Jeg er selv SÅ glad for det værelse, det er det rum i lejligheden som er blevet lavet om flest gange, hvis det ikke skal være løgn lavede jeg det 100% om 3 gang inden han overhovedet var blevet 1år!! Det var vigtigere for mig at det var instergram venligt end at det indbød min søn til leg. Sådan har jeg det heldigvis ikke mere. Ikke nok med det så ELSKER min søn det også. Han kan lege der inde i flere timer og hvis jeg kigger ind at døren, kigger han op på mig og siger ” mig mig mig leger”. Jep han stemmer fortiden. Faktisk rigtigt meget når han skal starte en sætning, det gjorde N også som lille, bare til nye læser N er Villads´s far. Jeg ved at det kan være arveligt, men vi venter stadig og ser tiden an. Jeg har læst mig frem til at det ofte sker ved børn i Villads-Emils alder, Sidespor!! Jeg kan ikke sige det nok gange vi elsker det nye værelse.

Nå man ud over vi begge er helt pjatte med det nye værelse, har det også været årsagen til at jeg har fået skik på en masse dårlige vaner som Villads og jeg havde fået. For eksempel den med at han ser film på min enten Pc eller telefon når han spiser, hvilket jeg har skrevet i et tidligere indlæg, det gør han nemlig ikke mere. Når man er en stor dreng, der har fået en Spiderman-værelse, kan man altså ikke se Spiderman når man spiser mere.  Det tog han godt lige fra starten af, det sammen med at han stadig fik mælk i en sutteflaske når han skulle sove, og jaja jeg ved godt han skulle havde stoppet med det for længde siden, men altså, han er da stadig min lille baby ikke. NEJ! I hvert falde er der ingen flakse når man sover længere, og det er heller intet problem. Nu til det bedste af det hele, INGEN SUT!!!

Jep du læste rigtigt, INGEN SUT!! Den kom sig så faktisk på en lidt anderledes måde. Det tror jeg altså jeg vil skrive et andet indlæg om, men syntes lige hurtigt den skulle med Jeg er nemlig så stolt!! Et indlæg om dårlige vaner, måske har jeg også en vane som vi har sluppet af med. I går var min søn i badekar for første gang i 1,5 år hvor han nød det! for 1 uge siden græd han, og råbte og skreg han efter mig i 1 time efter et bad, hvordan gjorde jeg lige det?! Det kræver 100% et indlæg det her, er i enige? Andre vaner i søger råd til, så hit it, jeg er jo nærmest blevet ekspert. Ej, nu skal jeg nok falde ned. Lyder 100% som en af de mødre der helt sikkert ved meget bedre end jer andre, og sådan er jeg altså IKKE.  Man har vel lov at være lidt sej og F**K hvor har vejen her været Laaang.  Jeg har faktisk engang tudet imens jeg skulle vaske Villads. Han gled rundt på min nøgne krop, der stod jeg helt alene med ham. Han hadede mig, og jeg var verdens dårligste mor, fordi jeg lavede jo nærmest et overgreb på ham!? Ærligt sådan var mine følelse, så det der her er virkelig det rene LYKKE for mig!

Håber i syntes det ar vært hyggeligt at læse med, og der stadig er nogle der læser med. Jeg lover at blive bedre til at få skrevet nogle indlæg. Jeg elsker nemlig at være end del af det her, men Hey, så har jeg altså også haft Villads hjemme i snart en måned. I morgen skal bliver han hentet af N og S og skal holde det sidste sommerferie der er. Så går der snart hverdag i den igen, og selvom man skulle tro det var i ferien at man havde mest tid til bloggen, så syntes jeg faktisk bedre at jeg kan få det til at passe ind i min hverdag! I hvert fald så håber jeg i nyder jeres sommerferie, hvis altså i har det!

XO – Cecilia <3

Del:
Author Image

Ungmor

Velkommen til :D Det her er min lille blog, den bygger på ærlighed og kærlighed. Jeg fortæller om min hverdag som ung mor på godt og ondt. jeg blev mor da jeg var 21 og alene ham med 1,5 år efter. Det første år var en kamp for mig som jeg har valgt at åbne op omkring. I er meget velkommen til at følge med.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (0)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *