Author Image

Far til piger

Besøg min side FØLG

Camping (var) ikke noget for mig….

Camping har i min verden været tiltænkt dem, som var bange for at flyve, og som i øvrigt ikke havde et behov for varme og sol, mens de havde ferie – med mindre de altså ville slæbe en campingvogn hele vejen til sydens sol.

Det sidste undrer mig nu stadig, men jeg må erkende, at jeg er blevet fan af campinglivet med små børn. Ingen tvivl om, at jeg stadig er solferie typen, men når økonomi, tid og interesser skal hænge sammen, så er camping (i Danmark) bare et fantastisk alternativ til de solrige charterferier – altså for os…

I dag er det 9 dage siden vi pakkede campingvogn og børn og drog på camping i det danske land – og til trods for massiv regnskyl i går, som satte forteltet mere eller mindre under vand, så elsker vi det stadig. Hvorfor i alverden dog det?

Med tre små energifyldte piger er der bare så mange fordele ved at være campist, at jeg i stedet for at komme med en lang smøre, vil liste nogen af dem herunder.

  • Børn er ikke fordomsfulde og generte af natur, og møder derfor nye legekammerater helt naturligt, uanset hvor de er. Campingpladsen vi er på nu er ingen undtagelse.
  • De er trætte om aftenen, fordi de konstant er “på” ift. nye indtryk, frisk luft, og en meget mere aktiv dag.
  • Børn kan få en leg ud af de fleste situationer. Mange gange oplever jeg, at det er mig, som bremser deres gode og sjove idéer, fordi jeg ikke vil ud af min komfortzone, men det respektere de heldigvis sjældent. Eksempelvis vandkrig med vildt fremmede, invitation af andre mennesker til vores kaffebord, bruge regn og tordenvejr som underholdning inde fra campingvognen i stedet for at irritere sig over vejret (se billedet)
  • De er i trygge omgivelser, og lærer hurtigt hvor man “bor” henne og accepterer uden videre, at de nu bor et nyt sted

Der er mange andre geniale grunde til, at vi elsker camping i vores lille familie, og jeg siger VI, fordi jeg er blevet omvendt til at elske det.

Jeg elsker camping, fordi jeg elsker at være sammen med mine børn i nogle rammer, som “tvinger” mig til at holde fri sammen med dem uden mulighed for at skulle ordne noget praktisk, samtidig med, at de også aktiverer sig selv og giver mig mulighed for at tænke over, hvad JEG har lyst til – Eksempelvis bruge en hel eftermiddag på at spille hjemmelavet fodbolgolf, quiz-spil, sten-saks-papir, ringspil, volleyball og andre småspil med Helle.

 

WE LOVE CAMPING IN DENMARK!

Del:
Author Image

Far til piger

29 år, førstehjælpsinstruktør, og far til 3 vidunderlige - og til tider udfordrende piger.

Besøg min side FØLG

Kommentarer (1)

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  • Selland siger:

    Dejligt man kan lade sig overraske – både af ferieformen, og af også at kunne finde sjov i den danske lunefulde sommer 😀